Připravujeme pro Vás školení na zajímavá témata, která byla vybrána pro různé oblasti v potravinářství. Školení jsou určena pro odborníky (manažery kvality, nákupčí, technology) i laickou veřejnost, která se zajímá o zdravou výživu, alternativní stravování, potravinové doplňky, Bio potraviny atd…..
Školení budou vedena odborníky, přes zdravou výživu a alternativní stravování, odborníky na zpracování HACCP a bezpečnost potravin, školitele pro Bio potraviny a produkty, doplňky stravy, super potraviny.
Připravujeme pro Vás ojedinělý blok školení, která Vás postaví na nohy, budou interaktivní s možností přípravy některých potravin, naučíte se zajímavé recepty, ochutnáte nové potraviny. Důležitým prvkem budou taktéž alergeny, kde se dozvíte jaké jsou legislativní požadavky pro restaurace a kde všude můžete na alergeny narazit.
Pro odborníky nebude chybět blok nazvaný HACCP v praxi. Pro oblast kvality – hodnocení a dopady na kvalitu při nesprávném zacházení.
Témat připravujeme mnoho a z různých oblastí. Všechna školení budou spojena s ochutnávkou, nudit se rozhodně nebudete!!
HACCP v praxi
Alergeny
Biopotraviny a bioprodukty v praxi
Suplementy a superfoods
BIO x neBIO – má to opravdu smysl, výhody, nevýhody, rizika
Hodnocení a dopady na kvalitu při nesprávném zacházení
Mladý ječmen a chlorella – bestsellery i top témata českých e-shopů – jaké jsou rozdíly, jak poznat kvalitu
Legislativa – dovoz BIO suroviny ze třetích zemí
Strava jako prevence civilizačních onemocnění: cukrovka, kardiovaskulární onemocnění, rakovina
Strava jako podpora imunitního systém – prevence zánětů.
Superpotraviny – jaké, proč a kdy a jak je zařazovat do jídelníčku
Alternativní stravování a jeho účinky (např. ajurvéda, makrobiotika, tčm nebo ttm, raw stravování, vegetariánství či veganství apod.)
Pokud by Vás některá témata zaujala, prosím kontaktujte nás a my Vás budeme informovat o termínu, ceně a místě konání.
Předběžné přihlášky posílejte přes kontaktní formulář.