Externí manažer kvality
Externí manažer kvality
- Tvorba a zavedení HACCP na míru provozovny
- Školení zaměstnanců z hygienického minima, HACCP atd.
- Kontrola označování potravin
- Kontrola hygienického stavu provozoven
- Hygienické a technologické poradenství v oblasti bezpečnosti potravin
- Konzultace a kontrola správnosti etiket potravin (ČR, SR) – spotřebitelské, obchodní balení
- Ad-hoc konzultace, např. po telefonu, emailu
- Konzultace platné a připravované EU a ČR legislativy včetně komentáře a návrhu řešení
- Konzultace marketingových a zdravotních tvrzení na reklamních materiálech
- Koučink – podpora soft skills, “life” koučink
- Výživové poradenství – pro nutriční terapeuty, školní stravování
Dalšími činnostmi jsou:
Audity provozoven, příprava k certifikacím – IFS, BRC, FSSC 22000 atd…
Touto formou spolupracujeme s více výrobními provozy. Naši poradci tak věnují vybrané dny jen v těchto provozovnách a zajišťují kompletní servis dle smluveného rozsahu.