Vzděláváni jako každodenní rituál? Přidejte se k nám…

Vzdělávání se, je novodobý trend, který tvoří důležitou součást našich životů. Vzdělávat se člověk může v každém věku a to z jakéhokoliv důvodu. Tak proč se něčemu novému nepřiučit a nezjednodušit si tak každodenní činnosti?

Zde je ukázka pár oblastí, ve kterých vzdělávací služby poskytujeme:

  1. KOMUNIKACE – poznáte základy verbální a neverbální komunikace. Naučíte se odhadnout typ osobnosti a jak správně s daným člověkem jednat. Jak zachovat chladnou hlavu v krizových situacích a nebouchnout. Budete umět říkat ne a snadno odhadnete skryté manipulátory v komunikaci.

 

  1. TIME MANAGEMENT – naučíte se vše plánovat tak, abyste své úkoly plnili správně, včas a bez zbytečného stresu. Naučíte se rozpoznat co je důležité a co se může odložit na později. Po absolvování školení si budete umět nastavit pracovní priority.

 

  1. PREZENTAČNÍ DOVEDNOSTI – dozvíte se, jak by měla vypadat vaše prezentace, co si obléct a co naopak nechat ve skříni. Jak správně přednášet, abyste zaujali své publikum. Naučíte se vystupovat profesionálně a prezentovat bez chybičky.

 

  1. LEGISLATIVA – provedeme Vás legislativní „džunglí“. Seznámíme Vás s novinkami v oblasti bezpečnosti a kvality potravin. Provedeme Vás základními pojmy v těchto oblastech, aktuálním zněním zákonů a jejich výkladem s aplikací do konkrétního provozu.

 

  1. HYGIENA, HACCP – školení z oblasti hygienického minima pro malé, střední i velké provozovny (restaurace, bary, kavárny, cukrárny, pekárny, malé i velké výrobní podniky, pro jednotlivce atd…) dle konkrétních legislativních požadavků. Jednorázová školení zaměstnanců, pravidelná školení či školení ušitá na míru.

 

  1. ZDRAVÉ STRAVOVÁNÍ – Komplexní pohled na problematiku výživy. Naučíte se vnímat  a nahlížet na stravu jiným, komplexnějším způsobem. Způsobem, který sjednocuje poznatky západní vědy a východních filozofií. Naučíte se jak zvládnout techniky detoxikace, jak si lze připravit stravu  při sportovní aktivitě či redukční stravu. Seznámíte se s trendy ve vegetariánství, ájurvédě, makrobiotice a osvěžíme si principy tradiční čínské medicíny.

 

Všechna školení je možné pojmout jako více denní školení nebo program TEAMBUILDING. V případě zájmu o úpravu obsahu školení nebo o více informací o dostupných tématech, neváhejte nás kontaktovat buď pomocí našeho facebooku: Potravinářské poradenství nebo přímo na telefonním čísle: +420 736 537 824