Staňte se partnerem projektu 4 lidi

Staňte se partnerem projektu 4 lidi

Projekt 4 lidi – výrobce/distributor/prodejce/spotřebitel si klade za cíl propojení podnikatelů v ČR pro společný růst a rozvoj. Buďte součástí propojené sítě, kam vás začleníme, budeme obchodně a marketingově zastupovat, prezentovat, dle individuálních dohod postavených na vašich potřebách. Projekt slouží jako nástroj komunikace, propojování, představení dalším partnerům, ale i zákazníkům.

Základním pilířem projektu je obchodní a marketingové zastoupení partnerů, jejich zařazení do projektu a následné propojování s dalšími potřebnými subjekty k dosažení cílů. Partneři mohou v rámci projektu zveřejňovat své nabídky a bez omezení se propojovat s dalšími partnery. Všichni společně mohou tvořit marketingové strategie, cílené oslovování obchodních partnerů, ale i zákazníků. Projekt 4 lidi se stává komunikačním uzlem a aktivním spojovatelem podnikatelů, ale i tvůrcem reklamních kampaní cílených na spotřebitele.

Projekt má mnoho možností rozvoje, nebudeme předbíhat, protože se bude maximálně přizpůsobovat potřebám partnerů a vývoji trhu. Záleží také na nás všech, jakým směrem se projekt posune, budeme jej tvořit společně. Všichni patříme do skupiny 4 lidí, minimálně jako spotřebitel/zákazník, ale třeba také jako výrobce, prodejce, či distributor.

Naší zásadou je lidskost, vzájemná spolupráce a individuální přístup.

Více o projektu na www.4lidi.cz

Partnerství můžete objednat zde https://www.4lidi.cz/chci-byt-partner/ Na základě objednávky se vám ozveme a domluvíme, co potřebujete, domluvíme detaily spolupráce a potvrdíme si formu partnerství, vymyslíme řešení a začneme ho v rámci projektu realizovat. Těšíme se na spolupráci.

Sledujte FB profil projektu: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076907087332