Externí manažer kvality

  • Tvorba a zavedení HACCP na míru provozovny
  • Školení zaměstnanců z hygienického minima, HACCP atd.
  • Kontrola označování potravin
  • Kontrola hygienického stavu provozoven
  • Hygienické a technologické poradenství v oblasti bezpečnosti potravin
  • Konzultace a kontrola správnosti etiket potravin (ČR, SR) – spotřebitelské, obchodní balení
  • Ad-hoc konzultace, např. po telefonu, emailu
  • Konzultace platné a připravované EU a ČR legislativy včetně komentáře a návrhu řešení
  • Konzultace marketingových a zdravotních tvrzení na reklamních materiálech
  • Koučink – podpora soft skills, “life” koučink
  • Výživové poradenství – pro nutriční terapeuty, školní stravování

Dalšími činnostmi jsou:

Audity provozoven, příprava k certifikacím – IFS, BRC, FSSC 22000 atd…

Touto formou spolupracujeme s více výrobními provozy. Naši poradci tak věnují vybrané dny jen v těchto provozovnách a zajišťují kompletní servis dle smluveného rozsahu.