Máte vybraný objekt a potřebujete kompletní službu od odborníků?

Zaměříme stávající objekt, vypracujeme projektovou dokumentaci pro kolaudaci, navrhneme dispozice potravinového provozu včetně technologií a vybavení Vaší provozovny od skla, po talíře, hrnce, termo boxy, měřící přístroje až po krájecí prkénka a svíčky k doladění atmosféry. 

Vyjednáme za Vás vše potřebné u orgánů státní správy. Provedeme Vás legislativními požadavky dozorových orgánů pro výrobní potravinářské provozy, restaurace, jídelny, atd…( Hygiena, SZPI, Státní veterinární správa)

Vyřešíme za Vás potřebnou dokumentaci (HACCP, Sanitační řád, podklady pro regulaci škůdců DDD, provozní řád atd…). Dokumentaci nastavíme na míru Vaší provozovně, proškolíme zaměstnance z hygienického minima a HACCP.

Nyní nově nabízíme školení on – line. Napište nám o zamluvení termínu školení. Po úspěšném absolvování školení Vám vystavíme certifikát o školení.

Nabízíme kompletní službu a osobní přístup.

  • zaměření stávajícího stavu objektu/provozu/jednotky (Pasport)
  • projektová dokumentace pro kolaudaci objektu/provozu/jednotky
  • zjednodušená dokumentace pro malé stavební úpravy
  • návrhy dispozic potravinářských provozů včetně technologií
  • žádosti, projednání a zajištění souhlasů dotčených orgánů státní správy (Stav.úřad, Hygiena, Hasiči)
  • vypracování kompletní dokumentace (HACCP, řády)
  • legislativní poradenství
  • školení zaměstnanců
  • příprava k certifikaci (IFS, BRC, FSSC 22000, Bezlepkové potraviny, Bio certifikace, atd…)