V současné situaci s vlnou nově příchozích do ČR  zpracováváme návrhy na řešení navýšení kapacit pro stravovací zařízení  jako jsou  mateřské a základní školy. Tato zařízení aktuálně hledají cestu k  navýšení technologie a rozmístění ve stávajících prostorách. Zpracujeme pro Vás návrh řešení, případně poradíme jak danou situaci ideálně a co nejrychleji vyřešit.

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat.

 

Máte vybraný objekt a potřebujete kompletní službu od odborníků? Spolupracujeme s odborníky, projektanty s dlouholetými zkušenostmi v potravinářství a “gastru”.

Co pro Vás můžeme zajistit?

Projekty gastronomických provozů – stravovacích provozů, projekty stavební, projekty mycích center
Analýzy a studie záměru a projektu:

  • Zhodnotíme klady a zápory Vašeho konceptu a dalších aspektů

  • Pomůžeme s výběrem vhodného místa, zmapováním konkurence

  • Vytvoříme návrh provozu spolu s vizuální koncepcí

  • Sestavíme přehled předpokládaných investičních a provozních nákladů gastronomické části

  • Stanovíme rizikové body a cíle, které jsou pro Váš projekt klíčové a je třeba jim věnovat obzvláštní pozornost.

Analýzy stávajících provozů:

Chcete převzít stávající restauraci? Chcete zjistit, jestli se Váš provoz nedá zefektivnit?

  • Projdeme provoz z pohledu hosta, pracovníka i majitele a zjistíme, kde dochází ke ztrátám, nebo kde hrozí.

  • Zmapujeme náklady a výnosy a kde je třeba navrhneme optimalizaci.

  • Identifikujeme nejvýnosnější a nejméně výnosné aspekty provozu a najdeme způsob, jak na nich dále stavět.

Návrhy a prováděcí projekty
Zadávací dokumentace pro výběrová řízení
3D vizualizace a virtuální prohlídky

Provedeme analýzu a doporučíme vhodná měřící zařízení- jako jsou teploměry, vlhkoměry,  měřicí sondy atd….Nabízíme zajištění kompletní  digitalizace  v měření  a zaznamenávání teplot vycházejících z HACCP.  Spolupracujeme s profesionály na českém trhu, kteří stále posouvají své hranice a snaží se Vám usnadnit legislativní povinnosti.

Vyjednáme za Vás vše potřebné u orgánů státní správy. Provedeme Vás legislativními požadavky dozorových orgánů pro výrobní potravinářské provozy, restaurace, jídelny, atd…( Hygiena, SZPI, Státní veterinární správa)

Vyřešíme za Vás potřebnou dokumentaci (HACCP, Sanitační řád, podklady pro regulaci škůdců DDD, provozní řád atd…). Dokumentaci nastavíme na míru Vaší provozovně, proškolíme zaměstnance z hygienického minima a HACCP.

Nyní nově nabízíme školení on – line. Napište nám o zamluvení termínu školení. Po úspěšném absolvování školení Vám vystavíme certifikát o školení.

Nabízíme kompletní službu a osobní přístup.

  • zaměření stávajícího stavu objektu/provozu/jednotky (Pasport)
  • projektová dokumentace pro kolaudaci objektu/provozu/jednotky
  • zjednodušená dokumentace pro malé stavební úpravy
  • návrhy dispozic potravinářských provozů včetně technologií
  • žádosti, projednání a zajištění souhlasů dotčených orgánů státní správy (Stav.úřad, Hygiena, Hasiči)
  • vypracování kompletní dokumentace (HACCP, řády)
  • legislativní poradenství
  • školení zaměstnanců
  • příprava k certifikaci (IFS, BRC, FSSC 22000, Bezlepkové potraviny, Bio certifikace, atd…)