Měření a digitalizace provozoven
Spolupracujeme s odborníky, kteří nabízí řadu měřicích přístrojů a řešení typu „vše v jednom“, které zajišťují kvalitu a bezpečnost potravin za všech okolností. Jsou ideální nejen pro záznam a dokumentaci příslušných parametrů měření, jako je teplota, kvalita fritovacího oleje a vlhkost, ale také pro vytváření zpráv o měření. Potraviny musí být bezpečné a bez patogenních zárodků, proto je jejich bezpečnost zásadní. Od přepravy a skladování produktů, výroby a přípravy potravin až po prodej – musí každá fáze splňovat pokyny HACCP.
- Nabízíme optimální podporu pro plnění konceptu HACCP
- Lze použít k včasné detekci překročení mezních hodnot – takže můžete reagovat rychle
- Umožňuje nepřetržité monitorování a kompletní dokumentaci vašeho chladicího řetězce
- Používá se intuitivně, má praktický design a robustní konstrukci
- Se stala spolehlivým partnerem pro přesné výsledky měření
- Ať už potřebujete ruční měřicí přístroj, záznamník dat nebo řešení typu „vše v jednom“ – máme správné řešení pro každou měřicí úlohu
Malé bistro nebo velká jídelna: všechny gastronomické provozy musí při zacházení s potravinami respektovat zásady HACCP. Vedle oblasti hygieny je důležitým bodem také sterilita. Při realizaci koncepce HACCP hraje významnou roli sledování teploty. K tomu jsou k dispozici různé metody měření.
Jaké aplikace měření vznikají v potravinářském managementu v gastronomii?
Jako gastronom chcete svým hostům servírovat čerstvé a chutné pokrmy bez zatížení choroboplodnými zárodky. Tuto kvalitu zajistíte dvěma principy:
- Dodržení chladicího řetězce u potravin vyžadujících chlazení
- Dostatečné zahřátí pokrmů
Hledáte-li vhodná řešení pro Vaši provozovnu, neváhejte se na nás obrátit s dotazy na tel: 736 537 824, nebo email: zuzka@potrpo.cz