O nás
O nás
Ptáte se, co konkrétně děláme?
Prvotně se zabýváme lidmi a jejich požadavky. Naučili jsme se naslouchat a postupně plnit Vaše přání a představy.
Oblasti, které jsou pro nás klíčové – potravinářská výroba, restaurace, maloobchody, školní jídelny, logistika a další.
Pro všechny výrobce potravin ať už se jedná o pekárny, cukrárny nebo třeba zpracovatele masa, masné výroby a jiné, nastavujeme správné výrobní procesy a postupy, provádíme interní audity, školení z hygienického minima, klienty připravujeme na certifikační/recertifikační audity IFS, BRC, FSSC 22000 nebo zavádíme celý systém bezpečnosti potravin dle těchto norem. Vypracujeme pro Vás celou dokumentaci a kontrolujeme dodržování správných výrobních postupů.
Každý zákazník je pro nás zároveň i partner, kterému se věnujeme s maximální pečlivostí a snažíme se vnímat jeho konkrétní potřeby jako celek. Nejen, že musíte splnit legislativní požadavky, s kterými Vám pomůžeme, ale jsme zde pro Vás, abychom Váš tým zbavili provozní slepoty, podpořili Vaše oddělení kvality nebo ho externě spravovali. Zároveň se snažíme vnést do Vašeho podnikání více života případně pomoci najít nové cesty a rozvinout Váš potenciál.
Důležitými oblastmi jsou potravinářské výroby, restaurace, kavárny, kiosky, prodejny s potravinami či potravinovými doplňky, stánky, benzínky, jídelny (nemocniční, školní) řetězcové prodejny, kde provádíme převážně kontroly provozoven (výroba, hygiena) nastavení, kontrola stávajícího či tvorba nového HACCP = systému kritických bodů. Naplánujeme pro Vás interní audit, povedeme dokumentaci – již nemusíte myslet na každoroční školení zaměstnanců z hygienického minima, zastoupíme Vás při jednáních s dozorovými orgány, dovedeme Vás k certifikačnímu auditu, nabízíme služby externího manažera kvality. Našich služeb lze využít jednorázově, konzultačně či pravidelně ve Vámi zvolených intervalech. Zároveň spolupracujeme s certifikační autoritou Bureau Veritas s laboratořemi ALS, SVÚ Praha a Jihlava nebo taktéž s VŠCHT v Praze.
Máte zájem o školení zaměstnanců? Připravíme pro Vás školení či seminář dle Vašich představ. Připravíme seminář, kde si budete moci vyzkoušet různé suroviny, sestavíme Vám školení na míru. Pro naše školení vybíráme zajímavé lokality, do kterých se rádi budete vracet a odpočinete si a něco nového se naučíte.
Těšíme se na společně strávené chvíle.
Můj příběh – Zuzana Dalecká
Vystudovala jsem Střední zdravotnickou školu na Kladně. Po maturitě jsem se rozhodla změnit své zaměření a nastoupila na VOŠ cestovního ruchu a průvodcovství. Další kroky mne zavedly k hotelnictví, kde jsme působila od roku 2002 na pozici „corporate a sales manager“. S Lukášem jsem začala spolupracovat v roce 2016 jako obchodní manažer.
Životní cesta:
- 6 let na pozici Corporate a Sales Manager
- 3 roky na pozici Operation Manager – ve výrobním areálu
- Zkušenosti z oblasti quality managementu a HR
- Kouč – absolvent kurzu akreditovaného ICF
- Poradce pro výživu a suplementaci
Současnost:
V současné době se věnuji obchodu a komunikaci prostřednictvím sociálních sítí, věnuji se marketingu a PR, spravuji webové stránky, píši pro Vás blog, zajišťuji školení a semináře, jsem spojnice mezi odborníky a klienty, jsem kouč a poradce pro výživu a suplementaci.
Můj příběh – Ing. Alžběta Maroušková- poradce
Vystudovala jsem VŠCHT fakultu potravinářské a biochemické technologii, obor kvalita a bezpečnost potravin. Momentálně se snažím pomáhat v sekci obchodu a učím se management kvality potravinářské výroby.